Certyfikaty i opinie

Home

Opinie klientów

Hyla Opinie Klientów. 







Państwo Krystyna i Stefan wymienili swojego starego RAINBOWA na nowiutką HYLA a dzisiaj właśnie otrzymali certyfikat dla swojej firmy SALONU SAMOCHODOWEGO RENAULT AUTO SANOK w Jankowie Dolnym koło Gniezna



Sala Zabaw Hop Siup Zielona Góra, teraz już też Hop Siup dla alergików! Kolejne miejsce Przyjazne dla dzieci alergicznych! Pozdrawiamy! Hyla Poland



Wszystkie kobiety kochają Hyla!



Pan Witold jest zachwycony precyzją wykonania Hyli.



Tak wygląda szczęście.



Hyla to sprzęt nowej generacji, jest lepszy od tradycyjnych odkurzaczy. Przede wszystkim czyste powietrze i dom wolny od kurzu. Beata i Andrzej z Poznania



Z Hyla nareszcie nasz dom będzie czysty i bezpieczny



Kto może wiedzieć więcej na temat dbania o zdrowie dzieci niż lekarz pediatra? Pani dr Halina Szumlicz bardzo zadowolona z Hyli



Z ostatniej chwili. Czy ktoś powiedział, że jest późno? Ależ skąd, każdy czas jest dobry Gratulujemy!



Z Hyla nawet dzieci chętnie sprzątają I jak fantastycznie sobie radzą!



Bez Hyla nie wiedzieliśmy nawet, że produkujemy tyle kurzu. Urządzenie od zakupu ciągle w ruchu. Niezastąpione. Karol Maćkowiak



W życiu piękne są tylko Hyle Gorąco polecam Bobrowski Trans



Z ostatniej chwili: "Nareszcie przestanę wcierać, a zacznę sprzątać" Witamy w Rodzinie Hyla i gratulujemy fantastycznego zakupu!



Panie Tadeuszu chylimy czoło!
Serdecznie dziękujemy za tak przepiękną opinię o Hyla Dziś odkryliśmy HYLĘ na nowo! HYLA



Państwo Janowiak i ich piękny prezent, który sobie zafundowali z okazji 50-lecia pożycia małżeńskiego.
Z okazji Złotych Godów życzymy Państwu dalszej tak pięknej i szczęśliwej wspólnej wędrówki w stronę kolejnych Jubileuszy! Niech Państwu zdrowie dopisuje, a szczęście miłości wtóruje.
Wszystkiego najlepszego życzy Zespół Hyla Poland



"Nie da się opisać ideału w 2-3 zdaniach Hyla" Emilia i Łukasz



"Jestem bardzo zadowolona z zakupu Hyli. Sprzątanie mieszkania jest przyjemne, proste i skuteczne. Czujemy się komfortowo, ponieważ oddychamy czystym powietrzem, co wpływa korzystnie na nasze zdrowie. Polecamy, bo warto mieć Hylę w domu!"

Krystyna z Poznania
Pani Krystyna w ramach Oferty Specjalnej właśnie otrzymała zestaw piorący. Wspólpraca z naszymi Klientami to dla nas wielka radość i przyjemność. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Hyla Poland




Pani Grażyna i Pan Maciej z Mielna wymienili swojego "reinbobowa" na nowiusieńką Hylę, jak widać na zdjęciu z pełnym zadowoleniem No cóż, technika idzie do przodu! pozdrawiamy Hyla Poland



Cała nasza rodzina jest naprawdę zadowolona. Wnuk od czasu kiedy używamy Hyla nie ma napadów duszności i kaszlu. Teraz nie zamienilibyśmy Hyli na nic innego. Super Sprawa! Polecamy z czystym sumieniem! Halina i Kazimierz Cz. Podaszewo.



Z Hyla zdrowiej i czyściej!  dr. med. Katarzyna z Mysłowic Lekarz Pediatra



Kupiliśmy Hyla dla lepszego zdrowia, dla lepszego samopoczucia. Ma bardzo dużo zalet dlatego jesteśmy zadowoleni. Polecamy zakup będą państwo bardzo zadowoleni. Marlena i Grzegorz



Pani Grażyna i Pan Maciej z Mielna wymienili swojego "reinbobowa" na nowiusieńką Hylę, jak widać na zdjęciu z pełnym zadowoleniem No cóż, technika idzie do przodu!



Sprzęt, który zakupiliśmy w trakcie pokazu u p. Irka sprawuje się rewelacyjnie. Oczyszczamy powietrze przed spaniem i w tym momencie lepiej się śpi i oddycha i jest bardzo zdrowe i oczyszczone powietrze. Hyla dba o nasze zdrowie i usuwamy skutecznie wszystkie roztocza, bakterie, które wcześniej rozsiewał po naszym domu zakurzacz. Po prostu Hyla to rewelacja!  Janina z rodziną



Hyla wywarła na nas ogromne wrażenie. A po kilkuminutowej filtracji i inhalacji w moim pokoju spałam jak dziecko, bez ataków duszności - dodała nestorka p. Donata




"Urządzenie rewelacyjne pod względem konstrukcji - służy zarówno do celów zdrowotnych szczególnie dla dzieci i dorosłych zamieszkujących w środowisku zdegradowanym - z podrażnionymi drogami oddechowymi u dzieci i osób starszych (szczyty płucne). Posiada unikatowe rozwiązanie kształtu konfuzora, co przy tak wysokiej sile ciągu wyciąga roztocza z węzłów dywanowych (wełnianych jak i sztucznych), które dotychczas niszczono środkami chemicznymi powodując zmiany w intensywności kolorów oraz skracano żywotność dywanów. Przy użyciu urządzenia HYLA do czyszczenia dywanów wełnianych i syntetycznych przywraca się puszystość dywanu, oraz do nowego stanu przywraca również intensywność kolorów (mój dywan jest jak nowy). Urządzenie pobiera bardzo mało energii elektrycznej.
z szacunkiem Mieczysław z Sosnowca "



Państwo Janina i Krzysztof z Konina Życie z astmą to koszmar - mówi p. Janina, Hyla mi pomoże. Ważne, że nie rozpyla kurzu, to rewelacja - dodaje p. Krzysztof



Praca Hyli i jej prezentera to absolutny majstersztyk, jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Ola i Łukasz



Jesteśmy w takim szoku, że nie wiemy co powiedzieć. Ważne, że Hyla będzie dbała o nas, dzieci i dom. Natalia i Dawid


"Kupiliśmy Hylę, gdyż można w bardzo prosty sposób usuwać to co najgroźniejsze dla zdrowia tzn. kurze, odchody roztoczy, grzyby, bakterie... Kupując Hylę jednocześnie zainwestowaliśmy w zdrowie całej rodziny.
Polecamy przyszłym użytkownikom!"
Arkadiusz z Rodziną Gruszczyn



Dzieci i Kadra z Przedszkola Niezapominajka uznali, że Hyla jest super!!! Hyla Jeśli Twoje dziecko jest alergikiem, w tym przedszkolu jest bezpieczne. To miejsce Przyjazne dla Alergików.



Hyla super rzecz, zawsze chciałam ją mieć. Teraz już mam i Tobie polecam!!!  Stanisława



Właśnie dziś p. Maria i p. Zbigniew z Sosnowca wymienili swoją prawie 20-letnią, w 100% sprawną Hylę NST na najnowszy model Hyla GST MSPL !!! Gratulujemy !!! Cieszymy się, że nasi Klienci są związani ze światową marką Hyla.



"Najmłodszy Dealer w Hyla Poland!" Spójrzcie jak Michał pięknie prezentuje Hyla! Młodzież nam rośnie! I jaki zadowolony z zakupu! Teraz Hyla dba również o jego zdrowie!



Mam psa, kota i częstych gości w domu w postaci nastoletniej, towarzyskiej i pełnej życia młodzieży. Wszyscy w/w całymi dniami przemieszczają się pomiędzy domem i ogrodem, więc jak sami pewnie wiecie, życie bez profesjonalnego urządzenia do sprzątania jest nierealne. Szczególnie, że aktywnie prowadzę dwie firmy. Od 17 lat w tym temacie radzę się zawsze Aldony Swoboda, na usługach której nigdy się nie zawiodłam. Ostatni mój zakup to Hyla MSPL, jest genialna i niezawodna - dowody? Nigdy się nie zepsuła! Najstarszy egzemplarz mam od 17 lat! Do dzisiaj nie przeczytałam instrukcji i nie muszę! Tam wszystko jest proste! O cokolwiek poproszę z firmy, mam na zawołanie!
Życzę wszystkim, no i sobie , aby takich firm i takiego sprzętu jak Hyla MSPL było jak najwięcej.



Państwo Bożena i Jan cieszą się swoją Hylą od niedawna. Jak sami mówią "nie mieliśmy jeszcze sposobności wykorzystać wszystkich możliwości Hyla, ale już odczuwamy poprawę jakości powietrza w naszym domu" A od dziś będą mogli jeszcze wyprać dywany i tapicerki



Mała Kasia ze Świebodzic teraz też może się bawić lalkami na czystym dywanie. Spać w czystym łóżku bez roztoczy i oddychać czystym, zdrowym powietrzem, ponieważ jej Rodzice kupili dla niej Hylę!!! Uśmiech dziecka !!! Bezcenne !!!


Kolejna szczęśliwa Rodzina z Górnego Śląska!!! Tym bardziej zadowoleni, że złomowali coś co nazywane jest "powe...d", a teraz mają w domu najwyższej klasy markowy sprzęt Hyla!!! Serdecznie Witamy w Rodzinie Hyla!!!



Witam!
Od dwóch tygodni jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami urządzenia Hyla. Codziennie oczyszczamy powietrze i z całą pewnością stwierdzamy, iż Hyla przyczynia się do poprawy naszego zdrowia i samopoczucia. Denerwowało mnie chrapanie męża w nocy a od kilku dni albo ja tak dobrze śpię i nie słyszę Jego chrapania albo mąż przestał chrapać . Nasz syn , który choruje na Mózgowe Porażenie Dziecięce też ma problemy ze snem a od kilku dni zdarza się iż budzi się dopiero nad ranem , co nas bardzo cieszy . Jest jeszcze jeden plus posiadania Hylusia , mąż jak i syn są bardzo chętni do pomocy w sprzątaniu mieszkania
Z pozdrowieniami
Agnieszka , Tadeusz, Rafał Kwaśniak


Dziś 8-letni Robert ponad 3 lata temu uczestniczył w wypadku samochodowym. Od tamtej pory z przerwanym rdzeniem kręgowym każdego dnia odbywa rehabilitację. Od dziś dzięki Hyla MSPL to też rehabilitacja układu oddechowego. Robert, z całego serca Tobie i Twoim rodzicom życzymy dużo zdrowia!



"Sprzęt, który zakupiliśmy od p. Irka w trakcie pokazu sprawuje się rewelacyjnie ! Od tej chwili sprzątanie jest bardzo proste. Nie męczymy się zakurzaczem, który nie sprzątał, a tylko nas truł wyrzucając masę bakterii i roztoczy. Polecamy Hyla MSPL przyszłym użytkownikom !!! Krystyna i Marian K. Karzec gm. Krobia "


"Urządzenie HYLA MSPL z separatorem GST kupiłem niedawno. Sprzęt jest SUPER, nie wiedziałem w ogóle, że taka firma istnieje, a tu taka miła niespodzianka. Zgrabniutkie, poręczne i cicho pracuje. Miałem kiedyś Reinbowa, ale ta HYLA w porównaniu z nim to cacuszko. Polecam wszystkim szczerze, na pewno nie będziecie żałować. Janek z Kluczborka"

"Naprawdę warto , moja stara HYLA -chodzi już ponad 15 lat i jeszcze nie oddała ducha. Zdecydowałam się z mężem jednak na nową inwestycję. Długo zastanawiałam się czy NST, czy MSPL. Ostatecznie wybór padł na MSPL. Maszyna w porównaniu  z poprzednim moim sprzętem to naprawdę REWELACJA. Praca silnika cichsza o połowę, nic nie huczy ani buczy. Nie trzeba czyścić żadnego separatora. Wlewasz i wylewasz wodę i tyle. Zbiornik na wodę po prostu bomba w porównania z poprzednim uciążliwym wylewaniem i wlewaniem. Tu jak wiaderko, "cyk" i po wszystkim. Jestem po prostu zachwycona !  Basia - Sochaczew"

"Daliśmy się namówić z mężem na tę inwestycję i absolutnie nie żałujemy. Sprzęt pierwsza klasa, a w porównaniu z oglądanym na prezentacji chińskim odkurzaczem , po prostu rewelacja i w wyglądzie i w jakości materiałów i w głośności nie ma porównania do tamtego bubla. Patrzcie przede wszystkim na producenta ( zajrzeć na jego stronę internetową), jakość użytych materiałów, długość gwarancji no i cena wszystko super. Odkurzacz HYLA naszym zdaniem wygrywa ze wszystkimi. Możemy tylko polecić. Jurek i Bożenka - Kielce"

"Odkurzacz Hyla w cenie i jakości odpowiadający moim wymaganiom. Ciesze się, że mogłam wybrać wersję podstawową. Potem zaś mogę dokupić pozostałe przystawki jak się okaże, że będę je potrzebować. W ten sposób mam świetny bardzo praktyczny odkurzacz za stosunkowo niewielkie pieniądze. Janina - Gdynia"

"Maszyna jest odjazdowa !!! Widzieliśmy kilka prezentacji innych firm i zajrzeliśmy do internetu, a tu HYLA MSPL. Jakość i gwarancja SUPER ! CENA bardzo sensowna, dostaliśmy jeszcze kilka fajnych prezentów. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Agnieszka i Jacek - Białystok"

"Właśnie kupiłam odkurzacz Hyla MSPL. Od razu przetestowałam kilka funkcji. Najpierw turboszczotkę elektryczną. Byłam zszokowana ilością brudu, błota, piachu jaki zobaczyłam w pojemniku na wodę. Z wierzchu pływał gruby kożuch i to wszystko wyszło z dywanów, które dzień wcześniej były odkurzane tradycyjnym odkurzaczem. Powietrze w domu od razu się odświeżyło. Następnie wypróbowałam przystawkę do prania dywanów. Ku mojemu zdziwieniu zniknęły nawet stare plamy! Jak chodzi o mycie podłóg zdecydowanie lepszy niż tradycyjny mop. Innych funkcji nie zdążyłam jeszcze przetestować, natomiast z całą pewnością mogę polecić firmę Family Life sp. z o.o. jako dystrybutora tego urządzenia. Sympatyczny, stały kontakt, duża pomoc i fachowe doradztwo. Ewa - Gdańsk"

"Urządzenie sprawuje się znakomicie. Jest proste w obsłudze Mam je od niedawna i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam, kurz usuwa bardzo dokładnie. Jarosław - Barczewo"

"Urządzenie spełnia moje oczekiwania.Jest łatwe w obsłudze, doskonale zbiera brud. Janina - Jeziorany"

"Kupiłam miesiąc temu Hylę wersję MSPL i co tu dużo mówić ? jest REWELACYJNA!!!! Zbiera piach, kocie futro bardzo dobrze i przy tym odświeża powietrze, po odkurzaniu jest efekt wilgotnego powietrza można powiedzieć jak po deszczu :) Polecam wszystkim alergikom naprawdę jest pozytywny efekt. Męża zachwyciło światło w turbo szczotce ? jakby się jeździło samochodem ;) tylko kierunkowskazów brak. Jeszcze raz polecam, Hyla jest super!! Polecam również firmę Family Life Poland sp. z o.o.zostałam obsłużona na wysokim poziomie - Barbara z Zabrza"

"Hyla MSPL:

Mamy go od miesiąca. Na początku mieliśmy niejakie kłopoty (ilość rurek, końcówek itp.) ze względu na liczbę funkcji, które posiada. Jednak po paru dniach nabiera się wprawy i okazuje się, iż jest niezwykle użyteczny. Zastosowano w nim też kilka praktycznych rozwiązań, których nie widziałem u konkurencji: dodatkowe uchwyty, sterowanie, sposób umocowania kółek (nie sposób go przewrócić, chyba że celowo), cichy, a w każdym razie cichszy niż konkurencja. Wmojej opinii warty swej ceny. Polecam, Arek z Wrocławia."


 

                                                                                                                                                                                                                                                      

Certyfikaty

Hyla Poland Opinie, Certyfikaty, Świadectwa, Dyplomy, Podziękowania..


     

 




 

PRZYJAZNY DLA ALERGIKA

Certyfikat SZWAJCARSKIEGO INSTYTUTU BIOTECHNOLOGII

- zaświadczający, iż urządzenie HYLA jest przyjazne Alergikom Hyla opinie 

HYLA SERWIS Certyfikat - Autoryzacja Producenta dla Serwis Hyla Poland


Krajowa Izba Gospodarcza - Przedsiębiorstwo Fair Play dla Family Life sp. z o.o.

HYLA TOP IMPORTER February 2014 dla Family Life Sp. z o. o.


HYLA TOP IMPORTER January 2014 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER December 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER November 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER October 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland

Nagroda od Santander Bank dla Family Life Sp. z o.o.

HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland

HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland

Żagiel SA dla Family Life sp. z o.o. 


Nagroda Polski Sukces za wdrożenie do produkcji urządzenia MSPL dedykowanego dla alergików i astmatyków.

Międzynarodowy Certyfikat Jakości ISO 9001
- to wyraz najwyższej jakości wykonania odkurzacz Hyla

Międzynarodowy Certyfikat Jakości ISO 9001
- to wyraz najwyższej jakości wykonania odkurzacz Hyla


Podziękowanie dla Aldona i Stanisław Swoboda za zaangażowanie społeczne w imieniu Family Life sp z o.o. 

HYLA - SYSTEM zdecydowanie przyjazny Alergikom

Hyla w najlepszych hotelach na świecie 

HYLA  d o.o. - Miejsce produkcji LJUBLJANA - SLOVENIA

HYLA International GmbH & Co. KG- Centrala Dystrybucji

STUTTGART/Filderstadt - GERMANY

Firma stosuje do produkcji najwyższej jakości materiały Firmy BASF

Dyplom dla Aldona Swoboda za przekazane w imieniu Family Life sp. z o.o. wsparcie finansowo-rzeczowe

i pomoc w realizacji zamierzeń organizacyjnych Szkoły Podstawowej nr 1 w Luboniu


Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce

Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce - OPIS


Historia Hyli

Historia Hyla od 1990

CERTYFIKAT SEV +
Produkt - jako pierwszy w Europie 
- znak bezpieczeństwa i jakości dla urządzeń gospodarstwa domowego odkurzacz Hyla 

Zeichen-Genehmigungs-Ausweis
- niemiecki CERTYFIKAT jakości i bezpieczeństwa TÜV/GS odkurzacz Hyla 


Pomagamy w imieniu Firmy

Medal św. Brata Alberta dla Aldony i Stanisława Swoboda 

Rzymskokatolicka Parafia Świętego Brata Alberta Salwatorianie Elbląg Podziękowanie dla Family Life sp. z o.o.

Zespół Szkół w Minkowicach Oławskich Podziękowanie 

CERTYFIKAT
jakości i bezpieczeństwa TSM (Total Security Management) 
Swiss Electrotechnical Association

ŚWIADECTWO
zdobycia przez HYLA d.o.o 2 miejsca w europejskim konkursie
"Przedsiębiorstwo Roku 1997"





Caritas Polska Podziękowanie za pomoc dla powodzian od Caritas Diecezja Sandomierska 

Wielkopolskie Klub Sportowy Podziękowanie 




   

Od wielu lat aktywnie wspieramy Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy WOŚP.

W ramach tego wsparcia m.in. przekazaliśmy na rzecz WOŚP kilkadziesiąt naszych urządzeń, które 

z powodzeniem pracują w palcówkach medycznych wspierając rehabilitację i leczenie zarówno dzieci jak i seniorów. 

Co roku bierzemy też udział w Licytacjach Najbardziej Hojnych Darczyńców. 

Nasza Kolekcja Złotych Serduszek WOŚP zajmuje honorowe miejsce w firmie. 

W uznaniu tego wsparcia Aldona i Stanisław Swoboda otrzymali z rąk Jurka Owsiaka

na uroczystej Gali 20-lecia WOŚP Medal Honorowy Fundacji dla Family Life sp z o.o. 


 



Podziękowanie od Zespołu Szkół w Minkowicach Oławskich za okazaną wielokrotnie pomoc, wsparcie i dobroć serca 


ORZEŁ ŚLĄSKIEGO BIZNESU dla Family Life sp. z o.o.

za połączenie efektywnych działań gospodarczych z ogromnym zaangażowaniem społecznym


Klub Sportowy Natilus Jastrzębie Podziękowanie 

Fundacja Uśmiech Dzieciom dla Family Life sp. z o.o. 

Zespół Szkół w Minkowicach Oławskich

DYPLOM
dla naszej Firmy za zdobycie I miejsca w konkursie 
o miano najlepszego Importera na świecie w 1998r.

Rzetelna Firma 

Dolnośląski Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy dla Niewidomych i Słabowidzących 

"Dziękujemy za wspaniały odkurzacz, który posłuży wychowankom mieszkającym w internacie. 

Cieszymy się, że dzięki Waszemu Wielkiemu Sercu naszym dzieciom żyje się lepiej."


Szkoła Podstawowa w Drągowinie 

"Głęboko wierzymy, że okazywana nam przyjazna dłoń i siła serca

będzie nas wspierać w dalszej pracy podejmowanej dla dobra dziecka."










Wyślij swoją opinię

Wyślij do nas swoją opinię o Systemie Hyla

Twoja opinia ukaże się na tej stronie, wystarczy wypełnić i wysłać ten formularz


POLE OBOWIĄZKOWE*

 
To pole jest wymagane

 
To pole jest wymagane

 
Nr telefonu wpisz bez spacji

 
Wpisz prawidłowy adres e-mail

 
To pole jest wymagane

 
To pole jest wymagane

 
Wybierz typ urządzenia


 
Wpisz nr fabryczny

Numer fabryczny znajdą Państwo pod uchwytem/rączką głowicy urządzenia
 
Wybierz temat wiadomości

 
Wpisz wiadomość


 
Zgoda na przetwarzanie danych jest obowiązkowe

Wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie moich danych osobowych i teleadresowych do celów związanych z działalnością firmy, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych. Dz. U. nr 133 poz. 883. (*)

  Refresh Captcha  
NIEPOPRAWNA WARTOŚĆ (BRAK LUB ZŁY FORMAT)!
 



<table class="mceItemTable" style="height: 4611px; width: 734px;" border="0" cellpadding="0" height="4611">
<tbody>
<tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/certyfikat_instytutu_biotechnologii_szwajcaria.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/certyfikat_instytutu_biotechnologii_szwajcaria.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150">&nbsp; <img style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/1622634_582276968516916_1821151814_n.jpg" mce_src="/images/stories/1622634_582276968516916_1821151814_n.jpg" height="150"><br></p><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"></span></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">PRZYJAZNY DLA ALERGIKA</span></p>
<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Certyfikat SZWAJCARSKIEGO INSTYTUTU BIOTECHNOLOGII </span></span></p>
<span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">- zaświadczający, iż urządzenie HYLA jest przyjazne Alergikom Hyla opinie&nbsp;</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikathylaserwisstrona.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikathylaserwisstrona.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Odkurzacz HYLA SERWIS Certyfikat Autoryzowanego przez producenta dla Serwis Hyla&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/CertyfikatFairPlayM.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/CertyfikatFairPlayM.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Przedsiębiorstwo Fair Play dla Family Life sp. z o.o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterfebruary2014strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterfebruary2014strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER FEBRUARY 2014 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><td rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER February 2014 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/hylatopimporterjanuary2014.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterjanuary2014.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p><br></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER January 2014 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterdecember2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterdecember2013strona.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><td rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER December 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/tophylaimporternovember2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/tophylaimporternovember2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER NOVEMBER 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER November 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporteroctober2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporteroctober2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER OCTOBER 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER October 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterseptember2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterseptember2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span"></span></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/santanderbank.jpg" mce_src="/images/stories/santanderbank.jpg" alt="Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland" title="Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Nagroda od Santander Bank dla Family Life Sp. z o.o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporteraugust2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporteraugust2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span"></span></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterjuly2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterjuly2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>

</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/ISO_9001_Certificate.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/ISO_9001_Certificate.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Międzynarodowy                       Certyfikat Jakości ISO 9001</span> <br> - to wyraz najwyższej jakości wykonania.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/iso_9001.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/iso_9001.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Międzynarodowy                       Certyfikat Jakości ISO 9001</span></span> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> - to wyraz najwyższej jakości wykonania.</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/urzadzenie_antyalergiczne.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/urzadzenie_antyalergiczne.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>



</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA - SYSTEM zdecydowanie przyjazny Alergikom</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_src="/images/stories/certyfikaty/hotele.jpg" mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/hotele.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td></tr><tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Hyla w najlepszych hotelach na świecie&nbsp;</span></td></tr>
<tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/firma_hyla.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/firma_hyla.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>

</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA&nbsp; d o.o. - Miejsce produkcji LJUBLJANA - SLOVENIA<br></span></span></p>
<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA International GmbH &amp; Co. KG- Centrala Dystrybucji </span></span></p>
<span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">STUTTGART/Filderstadt - GERMANY</span></span></td></tr><tr><td rowspan="1" colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/materialy_basf.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/materialy_basf.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>



</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Firma stosuje do produkcji najwyższej jakości materiały Firmy BASF</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator2.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator2.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>




</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator.png" mce_src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator.png" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p>



</td>

</tr>
<tr style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><td rowspan="1" colspan="2"><p><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce - OPIS</span></span><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> </span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/grafika/historia_hyli.jpg" mce_src="/images/stories/grafika/historia_hyli.jpg" alt="Historia Hyli" title="Historia Hyli" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" width="150"></p>

</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Historia Hyli od 1990</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/sev.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/sev.gif" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">CERTYFIKAT                       SEV +</span><br> Produkt - jako pierwszy w Europie&nbsp;<br> - znak bezpieczeństwa i jakości dla urządzeń                       gospodarstwa domowego</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/tuv.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/tuv.gif" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td rowspan="1" colspan="2">
<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Zeichen-Genehmigungs-Ausweis</span><br> - niemiecki CERTYFIKAT jakości i bezpieczeństwa TÜV/GS</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/KsiadzMedal.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/KsiadzMedal.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" width="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Medal św. Brata Alberta dla Aldony i Stanisława Swoboda&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieParafiaBrataAlberta11-08-2010.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieParafiaBrataAlberta11-08-2010.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Podziękowanie dla Family Life sp. z o.o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/tsm.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/tsm.gif" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">CERTYFIKAT</span></span> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> jakości i bezpieczeństwa TSM (Total Security Management)&nbsp;<br> Swiss Electrotechnical Association </span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/sb.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/sb.gif" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="121" width="80"></p>


</td>

</tr>
<tr><td rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">ŚWIADECTWO</span></span> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> zdobycia przez HYLA d.o.o 2 miejsca w europejskim                       konkursie<br> "Przedsiębiorstwo Roku 1997"</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieCaritasDiecezjiSandomierskiej-28-06-2010.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieCaritasDiecezjiSandomierskiej-28-06-2010.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Caritas Podziękowanie za pomoc dla powodzian od Caritas Diecezja Sandomierska&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/WielkopolskiKlubSportowy.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/WielkopolskiKlubSportowy.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Wielkopolskie Klub Sportowy Podziękowanie&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/ZespolSzkolMinkowicachOlawskich07-07-2010.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/ZespolSzkolMinkowicachOlawskich07-07-2010.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Podziękowanie od Zespołu Szkół w Minkowicach za okazaną wielokrotnie pomoc, wsparcie i dobroć serca&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/OrzelSlaskiegoBiznesu.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/OrzelSlaskiegoBiznesu.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Orzeł Śląskiego Biznesu dla Family Life sp. z o.o.&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieKlubowyPuchar.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieKlubowyPuchar.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Klub Sportowy Natilus Jastrzębie podziękowanie&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/FirmaPrzyjaznaDzieciom.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/FirmaPrzyjaznaDzieciom.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Fundacja Uśmiech Dzieciom dla Family Life sp. z o.o.&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/zespol-szkol-minkowice-07-12-2009.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/zespol-szkol-minkowice-07-12-2009.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Zespół Szkół w Minkowicach Oławskich</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="http://hyla-net.pl/images/stories/certyfikaty/1preis.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/1preis.gif" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" border="0" height="121" width="80"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">DYPLOM</span><br> dla naszej Firmy za zdobycie I miejsca w konkursie&nbsp;<br> o miano&nbsp;najlepszego Importera na świecie w 1998r.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/CzlonekKapitulyRzetelnychFirm.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/CzlonekKapitulyRzetelnychFirm.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Rzetelna Firma&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/DolnoslaskiOsredek.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/DolnoslaskiOsredek.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Dolnośląski Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy dla Niewidomych i Słabowidzących&nbsp;</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">"Dziękujemy za wspaniały odkurzacz, który posłuży wychowankom mieszkającym w internacie.&nbsp;</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Cieszymy się, że dzięki Waszemu Wielkiemu Sercu naszym dzieciom żyje się lepiej."</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/Dragowina%20str2.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/Dragowina%20str2.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Szkoła Podstawowa w Drągowinie&nbsp;</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">"Głęboko wierzymy, że okazywana nam przyjazna dłoń i siła serca</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">będzie nas wspierać w dalszej pracy podejmowanej dla dobra dziecka."</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr></tbody>
</table><p><br mce_bogus="1"></p>
 

 

HYLA POLSKA - Wszelkie prawa zastrzeżone