Certyfikaty i opinie

Home

Certyfikaty

Certyfikaty, Świadectwa, Dyplomy i informacje.

PRZYJAZNY DLA ALERGIKA

Szwajcarski Certyfikat INSTYTUTU BIOTECHNOLOGII

- zaświadczający, iż urządzenie HYLA jest przyjazne Alergikom

HYLA SERWIS

HYLA TOP IMPORTER February 2014 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER January 2014 dla Family Life Sp. z o. o.
HYLA TOP IMPORTER December 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER November 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER October 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Family Life Sp. z o. o.
Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland
Nagroda od Santander Bank dla Family Life Sp. z o.o.

HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland

HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland



Międzynarodowy Certyfikat Jakości ISO 9001
- to wyraz najwyższej jakości wykonania.


Międzynarodowy Certyfikat Jakości ISO 9001
- to wyraz najwyższej jakości wykonania.



HYLA - SYSTEM zdecydowanie przyjazny Alergikom



NAJLEPSZE Hotele na świecie stosują i promują System Hyla

Kliknij obok i pobierz lub wyświetl listę hoteli stosujących SYSTEM HYLA (format PDF


HYLA  d o.o. - Miejsce produkcji LJUBLJANA - SLOVENIA

HYLA International GmbH & Co. KG- Centrala Dystrybucji

STUTTGART/Filderstadt - GERMANY




Firma stosuje do produkcji najwyższej jakości materiały Firmy BASF



Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce




Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce - OPIS

Historia Hyli

Historia Hyli od 1990


CERTYFIKAT SEV +
Produkt - jako pierwszy w Europie 
- znak bezpieczeństwa i jakości dla urządzeń gospodarstwa domowego


Zeichen-Genehmigungs-Ausweis
- niemiecki CERTYFIKAT jakości i bezpieczeństwa TÜV/GS


CERTYFIKAT
jakości i bezpieczeństwa TSM (Total Security Management) 
Swiss Electrotechnical Association


ŚWIADECTWO
zdobycia przez HYLA d.o.o 2 miejsca w europejskim konkursie
"Przedsiębiorstwo Roku 1997"


DYPLOM
dla naszej Firmy za zdobycie I miejsca w konkursie 
o miano najlepszego Importera na świecie w 1998r.

Opinie klientów

Hyla MSPL Opinie klientów


"Kupiliśmy Hylę, gdyż można w bardzo prosty sposób usuwać to co najgroźniejsze dla zdrowia tzn. kurze, odchody roztoczy, grzyby, bakterie... Kupując Hylę jednocześnie zainwestowaliśmy w zdrowie całej rodziny.
Polecamy przyszłym użytkownikom!"
Arkadiusz z Rodziną Gruszczyn



Właśnie dziś p. Maria i p. Zbigniew z Sosnowca wymienili swoją prawie 20-letnią, w 100% sprawną Hylę NST na najnowszy model Hyla GST MSPL !!! Gratulujemy !!! Cieszymy się, że nasi Klienci są związani ze światową marką Hyla.



"Najmłodszy Dealer w Hyla Poland!" Spójrzcie jak Michał pięknie prezentuje Hyla! Młodzież nam rośnie! I jaki zadowolony z zakupu! Teraz Hyla dba również o jego zdrowie!



Mam psa, kota i częstych gości w domu w postaci nastoletniej, towarzyskiej i pełnej życia młodzieży. Wszyscy w/w całymi dniami przemieszczają się pomiędzy domem i ogrodem, więc jak sami pewnie wiecie, życie bez profesjonalnego urządzenia do sprzątania jest nierealne. Szczególnie, że aktywnie prowadzę dwie firmy. Od 17 lat w tym temacie radzę się zawsze Aldony Swoboda, na usługach której nigdy się nie zawiodłam. Ostatni mój zakup to Hyla MSPL, jest genialna i niezawodna - dowody? Nigdy się nie zepsuła! Najstarszy egzemplarz mam od 17 lat! Do dzisiaj nie przeczytałam instrukcji i nie muszę! Tam wszystko jest proste! O cokolwiek poproszę z firmy, mam na zawołanie!
Życzę wszystkim, no i sobie , aby takich firm i takiego sprzętu jak Hyla MSPL było jak najwięcej.



Państwo Bożena i Jan cieszą się swoją Hylą od niedawna. Jak sami mówią "nie mieliśmy jeszcze sposobności wykorzystać wszystkich możliwości Hyla, ale już odczuwamy poprawę jakości powietrza w naszym domu" A od dziś będą mogli jeszcze wyprać dywany i tapicerki



Mała Kasia ze Świebodzic teraz też może się bawić lalkami na czystym dywanie. Spać w czystym łóżku bez roztoczy i oddychać czystym, zdrowym powietrzem, ponieważ jej Rodzice kupili dla niej Hylę!!! Uśmiech dziecka !!! Bezcenne !!!


Kolejna szczęśliwa Rodzina z Górnego Śląska!!! Tym bardziej zadowoleni, że złomowali coś co nazywane jest "powe...d", a teraz mają w domu najwyższej klasy markowy sprzęt Hyla!!! Serdecznie Witamy w Rodzinie Hyla!!!



Witam!
Od dwóch tygodni jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami urządzenia Hyla. Codziennie oczyszczamy powietrze i z całą pewnością stwierdzamy, iż Hyla przyczynia się do poprawy naszego zdrowia i samopoczucia. Denerwowało mnie chrapanie męża w nocy a od kilku dni albo ja tak dobrze śpię i nie słyszę Jego chrapania albo mąż przestał chrapać . Nasz syn , który choruje na Mózgowe Porażenie Dziecięce też ma problemy ze snem a od kilku dni zdarza się iż budzi się dopiero nad ranem , co nas bardzo cieszy . Jest jeszcze jeden plus posiadania Hylusia , mąż jak i syn są bardzo chętni do pomocy w sprzątaniu mieszkania
Z pozdrowieniami
Agnieszka , Tadeusz, Rafał Kwaśniak


Dziś 8-letni Robert ponad 3 lata temu uczestniczył w wypadku samochodowym. Od tamtej pory z przerwanym rdzeniem kręgowym każdego dnia odbywa rehabilitację. Od dziś dzięki Hyla MSPL to też rehabilitacja układu oddechowego. Robert, z całego serca Tobie i Twoim rodzicom życzymy dużo zdrowia!



"Sprzęt, który zakupiliśmy od p. Irka w trakcie pokazu sprawuje się rewelacyjnie ! Od tej chwili sprzątanie jest bardzo proste. Nie męczymy się zakurzaczem, który nie sprzątał, a tylko nas truł wyrzucając masę bakterii i roztoczy. Polecamy Hyla MSPL przyszłym użytkownikom !!! Krystyna i Marian K. Karzec gm. Krobia "


"Urządzenie HYLA MSPL z separatorem GST kupiłem niedawno. Sprzęt jest SUPER, nie wiedziałem w ogóle, że taka firma istnieje, a tu taka miła niespodzianka. Zgrabniutkie, poręczne i cicho pracuje. Miałem kiedyś Reinbowa, ale ta HYLA w porównaniu z nim to cacuszko. Polecam wszystkim szczerze, na pewno nie będziecie żałować. Janek z Kluczborka"

"Naprawdę warto , moja stara HYLA -chodzi już ponad 15 lat i jeszcze nie oddała ducha. Zdecydowałam się z mężem jednak na nową inwestycję. Długo zastanawiałam się czy NST czy MSPL. Ostatecznie wybór padł na MSPL.Maszyna w porównaniu  z poprzednim moim sprzętem to naprawdę REWELACJA. Praca silnika cichsza o połowę, nic nie huczy ani buczy. Nie trzeba czyścić żadnego separatora. Wlewasz i wylewasz wodę i tyle. Zbiornik na wodę po prostu bomba w porównania z poprzednim uciążliwym wylewaniem i wlewaniem. Tu jak wiaderko, "cyk" i po wszystkim. Jestem po prostu zachwycona !  Basia - Sochaczew"

"Daliśmy się namówić z mężem na tę inwestycję i absolutnie nie żałujemy. Sprzęt pierwsza klasa, a w porównaniu z oglądanym na prezentacji chińskim odkurzaczem , po prostu rewelacja i w wyglądzie i w jakości materiałów i w głośności nie ma porównania do tamtego bubla. Patrzcie przede wszystkim na producenta ( zajrzeć na jego stronę internetową), jakość użytych materiałów, długość gwarancji no i cena wszystko super. HYLA naszym zdaniem wygrała ze wszystkimi. Możemy tylko polecić. Jurek i Bożenka - Kielce"

"Odkurzacz w cenie i jakości odpowiadający moim wymaganiom. Ciesze się, że mogłam wybrać wersję podstawową. Potem zaś mogę dokupić pozostałe przystawki jak się okaże, że będę je potrzebować. W ten sposób mam świetny bardzo praktyczny odkurzacz za stosunkowo niewielkie pieniądze. Janina - Gdynia"

"Maszyna jest odjazdowa !!! Widzieliśmy kilka prezentacji innych firm i zajrzeliśmy do internetu, a tu HYLA MSPL. Jakość i gwarancja SUPER ! CENA bardzo sensowna, dostaliśmy jeszcze kilka fajnych prezentów. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Agnieszka i Jacek - Białystok"

"Właśnie kupiłam Hyla MSPL. Od razu przetestowałam kilka funkcji. Najpierw turboszczotkę elektryczną. Byłam zszokowana ilością brudu, błota, piachu jaki zobaczyłam w pojemniku na wodę. Z wierzchu pływał gruby kożuch i to wszystko wyszło z dywanów, które dzień wcześniej były odkurzane tradycyjnym sprzętem. Powietrze w domu od razu się odświeżyło. Następnie wypróbowałam przystawkę do prania dywanów. Ku mojemu zdziwieniu zniknęły nawet stare plamy! Jak chodzi o mycie podłóg zdecydowanie lepszy niż tradycyjny mop. Innych funkcji nie zdążyłam jeszcze przetestować, natomiast z całą pewnością mogę polecić firmę Family Life Poland sp. z o.o. jako dystrybutora tego urządzenia. Sympatyczny, stały kontakt, duża pomoc i fachowe doradztwo. Ewa - Gdańsk"

"Urządzenie sprawuje się znakomicie. Jest proste w obsłudze Mam je od niedawna i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam, kurz usuwa bardzo dokładnie. Jarosław - Barczewo"

"Urządzenie spełnia moje oczekiwania.Jest łatwe w obsłudze, doskonale zbiera brud. Janina - Jeziorany"

"Kupiłam miesiąc temu Hylę wersję MSPL i co tu dużo mówić ? jest REWELACYJNA!!!! Zbiera piach, kocie futro bardzo dobrze i przy tym odświeża powietrze, po odkurzaniu jest efekt wilgotnego powietrza można powiedzieć jak po deszczu :) Polecam wszystkim alergikom naprawdę jest pozytywny efekt. Męża zachwyciło światło w turbo szczotce ? jakby się jeździło samochodem ;) tylko kierunkowskazów brak. Jeszcze raz polecam, Hyla jest super!! Polecam również firmę Family Life Poland sp. z o.o.zostałam obsłużona na wysokim poziomie - Barbara z Zabrza"

"Hyla MSPL:

Mamy go od miesiąca. Na początku mieliśmy niejakie kłopoty (ilość rurek, końcówek itp.) ze względu na liczbę funkcji, które posiada. Jednak po paru dniach nabiera się wprawy i okazuje się, iż jest niezwykle użyteczny. Zastosowano w nim też kilka praktycznych rozwiązań, których nie widziałem u konkurencji: dodatkowe uchwyty, sterowanie, sposób umocowania kółek (nie sposób go przewrócić, chyba że celowo), cichy, a w każdym razie cichszy niż konkurencja. Wmojej opinii warty swej ceny. Polecam, Arek z Wrocławia."


 

                                                                                                                    


Wyślij swoją opinię

Wyślij do nas swoją opinię o Systemie Hyla

Twoja opinia ukaże się na tej stronie, wystarczy wypełnić i wysłać ten formularz


POLE OBOWIĄZKOWE*

 
To pole jest wymagane

 
To pole jest wymagane

 
Nr telefonu wpisz bez spacji

 
Wpisz prawidłowy adres e-mail

 
To pole jest wymagane

 
To pole jest wymagane

 
Wybierz typ urządzenia


 
Wpisz nr fabryczny

Numer fabryczny znajdą Państwo pod uchwytem/rączką głowicy urządzenia
 
Wybierz temat wiadomości

 
Wpisz wiadomość


 
Zgoda na przetwarzanie danych jest obowiązkowe

Wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie moich danych osobowych i teleadresowych do celów związanych z działalnością firmy, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych. Dz. U. nr 133 poz. 883. (*)

  Refresh Captcha  
NIEPOPRAWNA WARTOŚĆ (BRAK LUB ZŁY FORMAT)!
 



 

  

HYLA POLSKA - Wszelkie prawa zastrzeżone