Certyfikaty i opinie

Home

Certyfikaty

Hyla Poland Opinie, Certyfikaty, Świadectwa, Dyplomy, Podziękowania..





 

PRZYJAZNY DLA ALERGIKA

Certyfikat SZWAJCARSKIEGO INSTYTUTU BIOTECHNOLOGII

- zaświadczający, iż urządzenie HYLA jest przyjazne Alergikom Hyla opinie 

HYLA SERWIS Certyfikat - Autoryzacja Producenta dla Serwis Hyla Poland


Krajowa Izba Gospodarcza - Przedsiębiorstwo Fair Play dla Family Life sp. z o.o.

HYLA TOP IMPORTER February 2014 dla Family Life Sp. z o. o.


HYLA TOP IMPORTER January 2014 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER December 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER November 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER October 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Family Life Sp. z o. o.

Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland

Nagroda od Santander Bank dla Family Life Sp. z o.o.

HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland

HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland

Żagiel SA dla Family Life sp. z o.o. 


Nagroda Polski Sukces za wdrożenie do produkcji urządzenia MSPL dedykowanego dla alergików i astmatyków.

Międzynarodowy Certyfikat Jakości ISO 9001
- to wyraz najwyższej jakości wykonania odkurzacz Hyla

Międzynarodowy Certyfikat Jakości ISO 9001
- to wyraz najwyższej jakości wykonania odkurzacz Hyla


Podziękowanie dla Aldona i Stanisław Swoboda za zaangażowanie społeczne w imieniu Family Life sp z o.o. 

HYLA - SYSTEM zdecydowanie przyjazny Alergikom

Hyla w najlepszych hotelach na świecie 

HYLA  d o.o. - Miejsce produkcji LJUBLJANA - SLOVENIA

HYLA International GmbH & Co. KG- Centrala Dystrybucji

STUTTGART/Filderstadt - GERMANY

Firma stosuje do produkcji najwyższej jakości materiały Firmy BASF

Dyplom dla Aldona Swoboda za przekazane w imieniu Family Life sp. z o.o. wsparcie finansowo-rzeczowe

i pomoc w realizacji zamierzeń organizacyjnych Szkoły Podstawowej nr 1 w Luboniu


Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce

Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce - OPIS


Historia Hyli

Historia Hyla od 1990

CERTYFIKAT SEV +
Produkt - jako pierwszy w Europie 
- znak bezpieczeństwa i jakości dla urządzeń gospodarstwa domowego odkurzacz Hyla 

Zeichen-Genehmigungs-Ausweis
- niemiecki CERTYFIKAT jakości i bezpieczeństwa TÜV/GS odkurzacz Hyla 


Pomagamy w imieniu Firmy

Medal św. Brata Alberta dla Aldony i Stanisława Swoboda 

Rzymskokatolicka Parafia Świętego Brata Alberta Salwatorianie Elbląg Podziękowanie dla Family Life sp. z o.o.

Zespół Szkół w Minkowicach Oławskich Podziękowanie 

CERTYFIKAT
jakości i bezpieczeństwa TSM (Total Security Management) 
Swiss Electrotechnical Association

ŚWIADECTWO
zdobycia przez HYLA d.o.o 2 miejsca w europejskim konkursie
"Przedsiębiorstwo Roku 1997"





Caritas Polska Podziękowanie za pomoc dla powodzian od Caritas Diecezja Sandomierska 

Wielkopolskie Klub Sportowy Podziękowanie 




   

Od wielu lat aktywnie wspieramy Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy WOŚP.

W ramach tego wsparcia m.in. przekazaliśmy na rzecz WOŚP kilkadziesiąt naszych urządzeń, które 

z powodzeniem pracują w palcówkach medycznych wspierając rehabilitację i leczenie zarówno dzieci jak i seniorów. 

Co roku bierzemy też udział w Licytacjach Najbardziej Hojnych Darczyńców. 

Nasza Kolekcja Złotych Serduszek WOŚP zajmuje honorowe miejsce w firmie. 

W uznaniu tego wsparcia Aldona i Stanisław Swoboda otrzymali z rąk Jurka Owsiaka

na uroczystej Gali 20-lecia WOŚP Medal Honorowy Fundacji dla Family Life sp z o.o. 


 



Podziękowanie od Zespołu Szkół w Minkowicach Oławskich za okazaną wielokrotnie pomoc, wsparcie i dobroć serca 


ORZEŁ ŚLĄSKIEGO BIZNESU dla Family Life sp. z o.o.

za połączenie efektywnych działań gospodarczych z ogromnym zaangażowaniem społecznym


Klub Sportowy Natilus Jastrzębie Podziękowanie 

Fundacja Uśmiech Dzieciom dla Family Life sp. z o.o. 

Zespół Szkół w Minkowicach Oławskich

DYPLOM
dla naszej Firmy za zdobycie I miejsca w konkursie 
o miano najlepszego Importera na świecie w 1998r.

Rzetelna Firma 

Dolnośląski Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy dla Niewidomych i Słabowidzących 

"Dziękujemy za wspaniały odkurzacz, który posłuży wychowankom mieszkającym w internacie. 

Cieszymy się, że dzięki Waszemu Wielkiemu Sercu naszym dzieciom żyje się lepiej."


Szkoła Podstawowa w Drągowinie 

"Głęboko wierzymy, że okazywana nam przyjazna dłoń i siła serca

będzie nas wspierać w dalszej pracy podejmowanej dla dobra dziecka."



Opinie klientów

Hyla Opinie Klientów. 



Cała nasza rodzina jest naprawdę zadowolona. Wnuk od czasu kiedy używamy Hyla nie ma napadów duszności i kaszlu. Teraz nie zamienilibyśmy Hyli na nic innego. Super Sprawa! Polecamy z czystym sumieniem! Halina i Kazimierz Cz. Podaszewo.



Z Hyla zdrowiej i czyściej!  dr. med. Katarzyna z Mysłowic Lekarz Pediatra



Kupiliśmy Hyla dla lepszego zdrowia, dla lepszego samopoczucia. Ma bardzo dużo zalet dlatego jesteśmy zadowoleni. Polecamy zakup będą państwo bardzo zadowoleni. Marlena i Grzegorz



Sprzęt, który zakupiliśmy w trakcie pokazu u p. Irka sprawuje się rewelacyjnie. Oczyszczamy powietrze przed spaniem i w tym momencie lepiej się śpi i oddycha i jest bardzo zdrowe i oczyszczone powietrze. Hyla dba o nasze zdrowie i usuwamy skutecznie wszystkie roztocza, bakterie, które wcześniej rozsiewał po naszym domu zakurzacz. Po prostu Hyla to rewelacja!  Janina z rodziną



Hyla wywarła na nas ogromne wrażenie. A po kilkuminutowej filtracji i inhalacji w moim pokoju spałam jak dziecko, bez ataków duszności - dodała nestorka p. Donata




"Urządzenie rewelacyjne pod względem konstrukcji - służy zarówno do celów zdrowotnych szczególnie dla dzieci i dorosłych zamieszkujących w środowisku zdegradowanym - z podrażnionymi drogami oddechowymi u dzieci i osób starszych (szczyty płucne). Posiada unikatowe rozwiązanie kształtu konfuzora, co przy tak wysokiej sile ciągu wyciąga roztocza z węzłów dywanowych (wełnianych jak i sztucznych), które dotychczas niszczono środkami chemicznymi powodując zmiany w intensywności kolorów oraz skracano żywotność dywanów. Przy użyciu urządzenia HYLA do czyszczenia dywanów wełnianych i syntetycznych przywraca się puszystość dywanu, oraz do nowego stanu przywraca również intensywność kolorów (mój dywan jest jak nowy). Urządzenie pobiera bardzo mało energii elektrycznej.
z szacunkiem Mieczysław z Sosnowca "



Praca Hyli i jej prezentera to absolutny majstersztyk, jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Ola i Łukasz



Jesteśmy w takim szoku, że nie wiemy co powiedzieć. Ważne, że Hyla będzie dbała o nas, dzieci i dom. Natalia i Dawid


"Kupiliśmy Hylę, gdyż można w bardzo prosty sposób usuwać to co najgroźniejsze dla zdrowia tzn. kurze, odchody roztoczy, grzyby, bakterie... Kupując Hylę jednocześnie zainwestowaliśmy w zdrowie całej rodziny.
Polecamy przyszłym użytkownikom!"
Arkadiusz z Rodziną Gruszczyn



Dzieci i Kadra z Przedszkola Niezapominajka uznali, że Hyla jest super!!! Hyla Jeśli Twoje dziecko jest alergikiem, w tym przedszkolu jest bezpieczne. To miejsce Przyjazne dla Alergików.



Hyla super rzecz, zawsze chciałam ją mieć. Teraz już mam i Tobie polecam!!!  Stanisława



Właśnie dziś p. Maria i p. Zbigniew z Sosnowca wymienili swoją prawie 20-letnią, w 100% sprawną Hylę NST na najnowszy model Hyla GST MSPL !!! Gratulujemy !!! Cieszymy się, że nasi Klienci są związani ze światową marką Hyla.



"Najmłodszy Dealer w Hyla Poland!" Spójrzcie jak Michał pięknie prezentuje Hyla! Młodzież nam rośnie! I jaki zadowolony z zakupu! Teraz Hyla dba również o jego zdrowie!



Mam psa, kota i częstych gości w domu w postaci nastoletniej, towarzyskiej i pełnej życia młodzieży. Wszyscy w/w całymi dniami przemieszczają się pomiędzy domem i ogrodem, więc jak sami pewnie wiecie, życie bez profesjonalnego urządzenia do sprzątania jest nierealne. Szczególnie, że aktywnie prowadzę dwie firmy. Od 17 lat w tym temacie radzę się zawsze Aldony Swoboda, na usługach której nigdy się nie zawiodłam. Ostatni mój zakup to Hyla MSPL, jest genialna i niezawodna - dowody? Nigdy się nie zepsuła! Najstarszy egzemplarz mam od 17 lat! Do dzisiaj nie przeczytałam instrukcji i nie muszę! Tam wszystko jest proste! O cokolwiek poproszę z firmy, mam na zawołanie!
Życzę wszystkim, no i sobie , aby takich firm i takiego sprzętu jak Hyla MSPL było jak najwięcej.



Państwo Bożena i Jan cieszą się swoją Hylą od niedawna. Jak sami mówią "nie mieliśmy jeszcze sposobności wykorzystać wszystkich możliwości Hyla, ale już odczuwamy poprawę jakości powietrza w naszym domu" A od dziś będą mogli jeszcze wyprać dywany i tapicerki



Mała Kasia ze Świebodzic teraz też może się bawić lalkami na czystym dywanie. Spać w czystym łóżku bez roztoczy i oddychać czystym, zdrowym powietrzem, ponieważ jej Rodzice kupili dla niej Hylę!!! Uśmiech dziecka !!! Bezcenne !!!


Kolejna szczęśliwa Rodzina z Górnego Śląska!!! Tym bardziej zadowoleni, że złomowali coś co nazywane jest "powe...d", a teraz mają w domu najwyższej klasy markowy sprzęt Hyla!!! Serdecznie Witamy w Rodzinie Hyla!!!



Witam!
Od dwóch tygodni jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami urządzenia Hyla. Codziennie oczyszczamy powietrze i z całą pewnością stwierdzamy, iż Hyla przyczynia się do poprawy naszego zdrowia i samopoczucia. Denerwowało mnie chrapanie męża w nocy a od kilku dni albo ja tak dobrze śpię i nie słyszę Jego chrapania albo mąż przestał chrapać . Nasz syn , który choruje na Mózgowe Porażenie Dziecięce też ma problemy ze snem a od kilku dni zdarza się iż budzi się dopiero nad ranem , co nas bardzo cieszy . Jest jeszcze jeden plus posiadania Hylusia , mąż jak i syn są bardzo chętni do pomocy w sprzątaniu mieszkania
Z pozdrowieniami
Agnieszka , Tadeusz, Rafał Kwaśniak


Dziś 8-letni Robert ponad 3 lata temu uczestniczył w wypadku samochodowym. Od tamtej pory z przerwanym rdzeniem kręgowym każdego dnia odbywa rehabilitację. Od dziś dzięki Hyla MSPL to też rehabilitacja układu oddechowego. Robert, z całego serca Tobie i Twoim rodzicom życzymy dużo zdrowia!



"Sprzęt, który zakupiliśmy od p. Irka w trakcie pokazu sprawuje się rewelacyjnie ! Od tej chwili sprzątanie jest bardzo proste. Nie męczymy się zakurzaczem, który nie sprzątał, a tylko nas truł wyrzucając masę bakterii i roztoczy. Polecamy Hyla MSPL przyszłym użytkownikom !!! Krystyna i Marian K. Karzec gm. Krobia "


"Urządzenie HYLA MSPL z separatorem GST kupiłem niedawno. Sprzęt jest SUPER, nie wiedziałem w ogóle, że taka firma istnieje, a tu taka miła niespodzianka. Zgrabniutkie, poręczne i cicho pracuje. Miałem kiedyś Reinbowa, ale ta HYLA w porównaniu z nim to cacuszko. Polecam wszystkim szczerze, na pewno nie będziecie żałować. Janek z Kluczborka"

"Naprawdę warto , moja stara HYLA -chodzi już ponad 15 lat i jeszcze nie oddała ducha. Zdecydowałam się z mężem jednak na nową inwestycję. Długo zastanawiałam się czy NST, czy MSPL. Ostatecznie wybór padł na MSPL. Maszyna w porównaniu  z poprzednim moim sprzętem to naprawdę REWELACJA. Praca silnika cichsza o połowę, nic nie huczy ani buczy. Nie trzeba czyścić żadnego separatora. Wlewasz i wylewasz wodę i tyle. Zbiornik na wodę po prostu bomba w porównania z poprzednim uciążliwym wylewaniem i wlewaniem. Tu jak wiaderko, "cyk" i po wszystkim. Jestem po prostu zachwycona !  Basia - Sochaczew"

"Daliśmy się namówić z mężem na tę inwestycję i absolutnie nie żałujemy. Sprzęt pierwsza klasa, a w porównaniu z oglądanym na prezentacji chińskim odkurzaczem , po prostu rewelacja i w wyglądzie i w jakości materiałów i w głośności nie ma porównania do tamtego bubla. Patrzcie przede wszystkim na producenta ( zajrzeć na jego stronę internetową), jakość użytych materiałów, długość gwarancji no i cena wszystko super. Odkurzacz HYLA naszym zdaniem wygrywa ze wszystkimi. Możemy tylko polecić. Jurek i Bożenka - Kielce"

"Odkurzacz Hyla w cenie i jakości odpowiadający moim wymaganiom. Ciesze się, że mogłam wybrać wersję podstawową. Potem zaś mogę dokupić pozostałe przystawki jak się okaże, że będę je potrzebować. W ten sposób mam świetny bardzo praktyczny odkurzacz za stosunkowo niewielkie pieniądze. Janina - Gdynia"

"Maszyna jest odjazdowa !!! Widzieliśmy kilka prezentacji innych firm i zajrzeliśmy do internetu, a tu HYLA MSPL. Jakość i gwarancja SUPER ! CENA bardzo sensowna, dostaliśmy jeszcze kilka fajnych prezentów. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Agnieszka i Jacek - Białystok"

"Właśnie kupiłam odkurzacz Hyla MSPL. Od razu przetestowałam kilka funkcji. Najpierw turboszczotkę elektryczną. Byłam zszokowana ilością brudu, błota, piachu jaki zobaczyłam w pojemniku na wodę. Z wierzchu pływał gruby kożuch i to wszystko wyszło z dywanów, które dzień wcześniej były odkurzane tradycyjnym odkurzaczem. Powietrze w domu od razu się odświeżyło. Następnie wypróbowałam przystawkę do prania dywanów. Ku mojemu zdziwieniu zniknęły nawet stare plamy! Jak chodzi o mycie podłóg zdecydowanie lepszy niż tradycyjny mop. Innych funkcji nie zdążyłam jeszcze przetestować, natomiast z całą pewnością mogę polecić firmę Family Life sp. z o.o. jako dystrybutora tego urządzenia. Sympatyczny, stały kontakt, duża pomoc i fachowe doradztwo. Ewa - Gdańsk"

"Urządzenie sprawuje się znakomicie. Jest proste w obsłudze Mam je od niedawna i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam, kurz usuwa bardzo dokładnie. Jarosław - Barczewo"

"Urządzenie spełnia moje oczekiwania.Jest łatwe w obsłudze, doskonale zbiera brud. Janina - Jeziorany"

"Kupiłam miesiąc temu Hylę wersję MSPL i co tu dużo mówić ? jest REWELACYJNA!!!! Zbiera piach, kocie futro bardzo dobrze i przy tym odświeża powietrze, po odkurzaniu jest efekt wilgotnego powietrza można powiedzieć jak po deszczu :) Polecam wszystkim alergikom naprawdę jest pozytywny efekt. Męża zachwyciło światło w turbo szczotce ? jakby się jeździło samochodem ;) tylko kierunkowskazów brak. Jeszcze raz polecam, Hyla jest super!! Polecam również firmę Family Life Poland sp. z o.o.zostałam obsłużona na wysokim poziomie - Barbara z Zabrza"

"Hyla MSPL:

Mamy go od miesiąca. Na początku mieliśmy niejakie kłopoty (ilość rurek, końcówek itp.) ze względu na liczbę funkcji, które posiada. Jednak po paru dniach nabiera się wprawy i okazuje się, iż jest niezwykle użyteczny. Zastosowano w nim też kilka praktycznych rozwiązań, których nie widziałem u konkurencji: dodatkowe uchwyty, sterowanie, sposób umocowania kółek (nie sposób go przewrócić, chyba że celowo), cichy, a w każdym razie cichszy niż konkurencja. Wmojej opinii warty swej ceny. Polecam, Arek z Wrocławia."


 

                                                                                                                                            


Wyślij swoją opinię

Wyślij do nas swoją opinię o Systemie Hyla

Twoja opinia ukaże się na tej stronie, wystarczy wypełnić i wysłać ten formularz


POLE OBOWIĄZKOWE*

 
To pole jest wymagane

 
To pole jest wymagane

 
Nr telefonu wpisz bez spacji

 
Wpisz prawidłowy adres e-mail

 
To pole jest wymagane

 
To pole jest wymagane

 
Wybierz typ urządzenia


 
Wpisz nr fabryczny

Numer fabryczny znajdą Państwo pod uchwytem/rączką głowicy urządzenia
 
Wybierz temat wiadomości

 
Wpisz wiadomość


 
Zgoda na przetwarzanie danych jest obowiązkowe

Wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie moich danych osobowych i teleadresowych do celów związanych z działalnością firmy, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych. Dz. U. nr 133 poz. 883. (*)

  Refresh Captcha  
NIEPOPRAWNA WARTOŚĆ (BRAK LUB ZŁY FORMAT)!
 



<table class="mceItemTable" style="height: 4611px; width: 734px;" border="0" cellpadding="0" height="4611">
<tbody>
<tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/certyfikat_instytutu_biotechnologii_szwajcaria.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/certyfikat_instytutu_biotechnologii_szwajcaria.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150">&nbsp; <img style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/1622634_582276968516916_1821151814_n.jpg" mce_src="/images/stories/1622634_582276968516916_1821151814_n.jpg" height="150"><br></p><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"></span></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">PRZYJAZNY DLA ALERGIKA</span></p>
<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Certyfikat SZWAJCARSKIEGO INSTYTUTU BIOTECHNOLOGII </span></span></p>
<span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">- zaświadczający, iż urządzenie HYLA jest przyjazne Alergikom Hyla opinie&nbsp;</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikathylaserwisstrona.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikathylaserwisstrona.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Odkurzacz HYLA SERWIS Certyfikat Autoryzowanego przez producenta dla Serwis Hyla&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/CertyfikatFairPlayM.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/CertyfikatFairPlayM.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Przedsiębiorstwo Fair Play dla Family Life sp. z o.o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterfebruary2014strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterfebruary2014strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER FEBRUARY 2014 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><td rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER February 2014 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/hylatopimporterjanuary2014.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterjanuary2014.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p><br></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER January 2014 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterdecember2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterdecember2013strona.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><td rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER December 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/tophylaimporternovember2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/tophylaimporternovember2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER NOVEMBER 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER November 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporteroctober2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporteroctober2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER OCTOBER 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER October 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterseptember2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterseptember2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span"></span></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER September 2013 dla Family Life Sp. z o. o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/santanderbank.jpg" mce_src="/images/stories/santanderbank.jpg" alt="Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland" title="Nagroda od Santander Bank dla Family Life Poland" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Nagroda od Santander Bank dla Family Life Sp. z o.o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporteraugust2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporteraugust2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span"></span></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER August 2013 dla Hyla Poland</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/hylatopimporterjuly2013strona.jpg" mce_src="/images/stories/hylatopimporterjuly2013strona.jpg" title="HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>

</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA TOP IMPORTER July 2013 dla Hyla Poland</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/ISO_9001_Certificate.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/ISO_9001_Certificate.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Międzynarodowy                       Certyfikat Jakości ISO 9001</span> <br> - to wyraz najwyższej jakości wykonania.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/iso_9001.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/iso_9001.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Międzynarodowy                       Certyfikat Jakości ISO 9001</span></span> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> - to wyraz najwyższej jakości wykonania.</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/urzadzenie_antyalergiczne.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/urzadzenie_antyalergiczne.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>



</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA - SYSTEM zdecydowanie przyjazny Alergikom</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_src="/images/stories/certyfikaty/hotele.jpg" mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/hotele.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td></tr><tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Hyla w najlepszych hotelach na świecie&nbsp;</span></td></tr>
<tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/firma_hyla.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/firma_hyla.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>

</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA&nbsp; d o.o. - Miejsce produkcji LJUBLJANA - SLOVENIA<br></span></span></p>
<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">HYLA International GmbH &amp; Co. KG- Centrala Dystrybucji </span></span></p>
<span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">STUTTGART/Filderstadt - GERMANY</span></span></td></tr><tr><td rowspan="1" colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/materialy_basf.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/materialy_basf.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>



</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Firma stosuje do produkcji najwyższej jakości materiały Firmy BASF</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator2.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator2.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>




</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator.png" mce_src="/images/stories/certyfikaty/patent_separator.png" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="150"></p>



</td>

</tr>
<tr style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><td rowspan="1" colspan="2"><p><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Prawo patentowe na separator bezobsługowy obowiązujące w Polsce - OPIS</span></span><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> </span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/grafika/historia_hyli.jpg" mce_src="/images/stories/grafika/historia_hyli.jpg" alt="Historia Hyli" title="Historia Hyli" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" width="150"></p>

</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Historia Hyli od 1990</span></span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/sev.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/sev.gif" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">CERTYFIKAT                       SEV +</span><br> Produkt - jako pierwszy w Europie&nbsp;<br> - znak bezpieczeństwa i jakości dla urządzeń                       gospodarstwa domowego</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/tuv.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/tuv.gif" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td rowspan="1" colspan="2">
<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Zeichen-Genehmigungs-Ausweis</span><br> - niemiecki CERTYFIKAT jakości i bezpieczeństwa TÜV/GS</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/KsiadzMedal.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/KsiadzMedal.jpg" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" width="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Medal św. Brata Alberta dla Aldony i Stanisława Swoboda&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieParafiaBrataAlberta11-08-2010.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieParafiaBrataAlberta11-08-2010.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Podziękowanie dla Family Life sp. z o.o.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/tsm.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/tsm.gif" style="border: 1px solid black;" height="150"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">CERTYFIKAT</span></span> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> jakości i bezpieczeństwa TSM (Total Security Management)&nbsp;<br> Swiss Electrotechnical Association </span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="/images/stories/certyfikaty/sb.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/sb.gif" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" height="121" width="80"></p>


</td>

</tr>
<tr><td rowspan="1" colspan="2"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">ŚWIADECTWO</span></span> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><br> zdobycia przez HYLA d.o.o 2 miejsca w europejskim                       konkursie<br> "Przedsiębiorstwo Roku 1997"</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieCaritasDiecezjiSandomierskiej-28-06-2010.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieCaritasDiecezjiSandomierskiej-28-06-2010.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Caritas Podziękowanie za pomoc dla powodzian od Caritas Diecezja Sandomierska&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/WielkopolskiKlubSportowy.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/WielkopolskiKlubSportowy.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Wielkopolskie Klub Sportowy Podziękowanie&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/ZespolSzkolMinkowicachOlawskich07-07-2010.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/ZespolSzkolMinkowicachOlawskich07-07-2010.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Podziękowanie od Zespołu Szkół w Minkowicach za okazaną wielokrotnie pomoc, wsparcie i dobroć serca&nbsp;</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/OrzelSlaskiegoBiznesu.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/OrzelSlaskiegoBiznesu.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Orzeł Śląskiego Biznesu dla Family Life sp. z o.o.&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieKlubowyPuchar.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/PodziekowanieKlubowyPuchar.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Klub Sportowy Natilus Jastrzębie podziękowanie&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/FirmaPrzyjaznaDzieciom.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/FirmaPrzyjaznaDzieciom.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Fundacja Uśmiech Dzieciom dla Family Life sp. z o.o.&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/zespol-szkol-minkowice-07-12-2009.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/zespol-szkol-minkowice-07-12-2009.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Zespół Szkół w Minkowicach Oławskich</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1" valign="top"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img src="http://hyla-net.pl/images/stories/certyfikaty/1preis.gif" mce_src="/images/stories/certyfikaty/1preis.gif" style="border: 1px solid black;" mce_style="border: 1px solid black;" border="0" height="121" width="80"></p>


</td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">DYPLOM</span><br> dla naszej Firmy za zdobycie I miejsca w konkursie&nbsp;<br> o miano&nbsp;najlepszego Importera na świecie w 1998r.</span></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/CzlonekKapitulyRzetelnychFirm.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/CzlonekKapitulyRzetelnychFirm.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Rzetelna Firma&nbsp;</span><br mce_bogus="1"></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/DolnoslaskiOsredek.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/DolnoslaskiOsredek.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Dolnośląski Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy dla Niewidomych i Słabowidzących&nbsp;</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">"Dziękujemy za wspaniały odkurzacz, który posłuży wychowankom mieszkającym w internacie.&nbsp;</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Cieszymy się, że dzięki Waszemu Wielkiemu Sercu naszym dzieciom żyje się lepiej."</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr><tr>
<td colspan="2" rowspan="1"><p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><img mce_style="border: 1px solid black;" src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/Dragowina%20str2.jpg" mce_src="/images/stories/certyfikaty/grudzien/Dragowina%20str2.jpg" style="border: 1px solid black;" height="150" width="106"></p></td>

</tr>
<tr><td style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;" rowspan="1" colspan="2"><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">Szkoła Podstawowa w Drągowinie&nbsp;</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">"Głęboko wierzymy, że okazywana nam przyjazna dłoń i siła serca</span></p><p><span mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span">będzie nas wspierać w dalszej pracy podejmowanej dla dobra dziecka."</span></p></td></tr><tr><td colspan="2"><br mce_bogus="1"></td></tr></tbody>
</table><p><br mce_bogus="1"></p>
 

  

HYLA POLSKA - Wszelkie prawa zastrzeżone